Wij makelen

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, ook bij interim vraagstukken.

Building For JobZ doet meer dan alleen professionals aan een nieuwe baan helpen. Wij helpen ook om interim situaties op te lossen. Enerzijds door de vraag van opdrachtgevers in kaart te brengen en anderzijds om het netwerk met zelfstandig professionals te onderhouden. Dat noemen we makelen!

Ben je werkgever en wordt je ineens geconfronteerd met een vertrek of ziekte van een belangrijke schakel? Dan is een tijdelijke oplossing met een interim professional erg praktisch. De bij ons aangesloten zzp’ers hebben ervaring met het instappen op zulke momenten. Zij weten snel hoofd- en bijzaken te scheiden en te handelen naar de verwachtingen van de opdrachtgever.

Voor de zelfstandig professional zijn wij ook van toegevoegde waarde. Wij onderhouden de relaties met opdrachtgevers en schakelen snel door met beschikbare professionals. Die ontzorgen we door de voorwaarden af te stemmen, door goede afspraken te maken over het factureren, maar ook door regelmatig de vinger aan de pols te houden bij alle betrokkenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als zzp’er, laat dan je gegevens achter en dan nemen we contact met jou op!