Functie

Starter

Bedrijf

Building For JobZ

Locatie

Groningen - Friesland - Drenthe - Overijssel - Gelderland - Utrecht

Werkuren

32-40

Dienstverband

In overleg

Onze contactpersoon

Arne Verkroost

Terug naar alle vacatures

Starter op de arbeidsmarkt

Fouten maken mag, daar NIET van leren … dat mag niet.

Zo begeleiden wíj jou en zo gaan we met elkaar om.

Kijk eens naar deze kans!

Onze klantenkring komt graag met jou in contact, ze helpen je graag om te groeien en steeds waardevoller te worden voor het bedrijf!

Waar gaat het over?
In hoofdlijn over een baan met een ontwikkelperspectief waarbij er gezorgd wordt voor jou en de wijze waarop jij je werk eigen maakt. Fouten maken mag, daar NIET van leren … dat mag niet.

Het betreft een verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier is een medewerker echt onderdeel van de organisatie, het management hecht veel waarde aan oprechte collegialiteit en teamwork. Samen wordt meer bereikt dan alleen!

Jij bent:

  • net van school af en hebt recent je eerste stappen gezet in het werkveld;
  • iemand die aan de slag wil bij een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling maatwerk is;
  • open naar collega’s, klanten en samenwerkingspartners.

Jij hebt:

  • wel of niet een afgeronde mbo- of hbo opleiding, bijvoorbeeld richting facilitair, bouwkunde, vastgoed of personeelsmanagement;
  • interesse in allerlei maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid en woningnood;
  • een leergierige houding en je staat open voor feedback en je weet waar je eigen grenzen liggen.

Thuiswerken

Thuiswerken is zeker een optie. Op dit moment is de afspraak dat werken doe je vanuit huis, ontmoeten doe je op kantoor. Daarnaast bepaalt de organisator van de vergadering of het digitaal, hybride of live wordt. Gesteld kan worden dat de verdeling 50/50 zal zijn en dit is geen recht noch plicht. 

Je gaat samenwerken met een gedreven team van collega’s, waar gezelligheid en humor erg belangrijk zijn. Zo is er de gelegenheid om samen te lunchen waardoor je echt even tijd hebt voor elkaar en waarbij regelmatig ook hele mooie ideeën op tafel komen.

Jij krijgt:

In gezamenlijk overleg kijken we naar de arbeidsvoorwaarden en zit ook daar groei in, gelijk aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je persoonlijke equipment is natuurlijk goed, dat gaan we samenstellen op jouw- en onze wens. Dus auto, laptop, telefoon en opleidingsvergoedingen, daar zal het niet aan liggen. Kortom, ben je geïnteresseerd, dan brengen we je in contact.

Solliciteer

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.