Functie

Junior adviseur

Bedrijf

BMD Advies

Locatie

Deventer

Werkuren

32-40

Dienstverband

In overleg

Onze contactpersoon

Arne Verkroost

Terug naar alle vacatures

Durf jij de sprong aan?

Ter aanvulling van het adviseursteam zijn wij op zoek naar een junior adviseur die onder begeleiding gaat landen als zelfstandig adviseur!

Waar ga jij aan de slag?
Voor  BMD Advies zijn wij ter aanvulling van het adviseursteam op zoek naar een talent die wil investeren in zichzelf en daarmee van waarde wordt voor collega’s en opdrachtgevers. Wij zoeken naar toepasbare oplossingen voor onze klanten, geen dikke rapporten maar juist inzetten op de interpretatie van de wet- en regelgeving om de klant een oplossing te bieden.

BMD Advies is een landelijk georganiseerd adviesbureau voor QSHE vraagstukken die bedrijven hebben. Gezamenlijk hebben de verschillende vestigingen de BMD academie geïnitieerd. Samen met andere junioren stap je in en leer je van- en met elkaar. Het leefbaar houden van ons land vraagt om duurzame aanpak. En dat betekent meer dan zonnepanelen, het gaat over balans brengen voor de ondernemingen op de lange termijn. In de praktijk ga je daar met een senior adviseur mee aan de slag.

Het betreft een verantwoordelijke en afwisselende adviesfunctie in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier is een medewerker echt onderdeel van de organisatie, het management hecht veel waarde aan oprechte collegialiteit en teamwork. Samen wordt meer bereikt dan alleen!

Jij bent:

  • Net afgestudeerd en hebt recent je eerste stappen gezet in het werkveld;
  • Iemand die aan de slag wil bij een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling maatwerk is;
  • Open naar collega’s, klanten en samenwerkingspartners;

Jij hebt:

  • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding, bijvoorbeeld richting Milieukunde, Ruimtelijke Ordening, Planologie of vergelijkbaar;
  • Een relevante achtergrond, bijvoorbeeld in de richting van duurzaamheid, milieukunde, ruimtelijke ontwikkeling, milieueffectrapportage (MER) of vergunningsverlening, en daarmee voeg je kennis en ervaring toe aan je nieuwe team;
  • een leergierige houding, staat open voor feedback en je weet waar je eigen grenzen liggen;

Jij krijgt:

Je komt te werken in een informele organisatie. Je werkt hybride en je kunt altijd terecht in ons moderne kantoor op de 8e verdieping, waar BMD gevestigd is, en je het mooiste uitzicht op Deventer en omgeving hebt. Je gaat samenwerken met een professioneel gedreven team van collega’s, waar gezelligheid en humor erg belangrijk zijn. Je luncht samen waardoor je echt even tijd hebt voor je collega’s en waarbij regelmatig ook hele mooie ideeën op tafel komen.

BMD Advies Oost biedt jou naast een goed salaris ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Echter het allerbelangrijkste is dat je bij BMD Advies Oost een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis voelt en je persoonlijke ontwikkeling serieus de kans krijgt.

Je persoonlijke equipment is natuurlijk goed, dat gaan we samenstellen op jouw- en onze wens. Dus auto, laptop, telefoon en opleidingsvergoedingen, daar zal het niet aan liggen. Kortom, ben je geïnteresseerd, dan brengen we je in contact met Norman Smit, directeur van BMD Oost voor een vrijblijvende kennismaking. Laat je bericht achter en we leggen zo snel mogelijk contact.

Solliciteer

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.