Functie

Adviseur QSHE

Bedrijf

BMD Advies

Locatie

Deventer

Werkuren

32-40

Dienstverband

In overleg

Onze contactpersoon

Arne Verkroost

Terug naar alle vacatures

Durf jij de sprong aan?

Klaar voor de volgende sprong in jouw carrière? Ter aanvulling van het adviseursteam zijn wij op zoek naar een allround adviseur milieu & energie die tevens beschikt over inhoudelijke kennis met betrekking tot ruimtelijke ordening en bouw.

Waar ga jij aan de slag?
Voor de vestiging van BMD Advies Oost in Deventer zijn wij ter versterking van het adviseursteam op zoek naar een adviseur voor de regio Oost Nederland. In deze functie houd jij je bezig met QSHE vraagstukken die onze opdrachtgevers hebben. Het is daarom van meerwaarde dat jij wat kennis meebrengt van duurzaamheid, de bouw en affiniteit hebt met regelgeving.

Het betreft een verantwoordelijke en afwisselende adviesfunctie in een dynamische en ambitieuze organisatie. Jij bent dé adviseur die de klant vertrouwen geeft doordat jij met daadkracht de vraag van de klant vertaalt naar een concrete oplossing. Daarbij stel je de juiste prioriteiten en ontzorg jij de klant binnen het gewenste tijdpad.  Je werkt zowel vanuit huis of kantoor in Deventer (40%) als op locatie bij klanten (60%) in de regio Oost-Nederland.

Jij:

 • adviseert en begeleidt, eventueel in samenwerking met collega’s, opdrachtgevers bij vragen met betrekking tot wettelijke verplichtingen en risicobeheersing op het gebied van milieu en duurzaamheid;
 • helpt opdrachtgevers met het ontrafelen van complexe vraagstukken en de vertaling van (milieu-) wet- en regelgeving;
 • denkt mee met de klant op strategisch niveau in de ontwikkelingen en weet daarop te anticiperen;
 • adviseur ben je een volwaardig gesprekspartner door de vraag achter de vraag te achterhalen en te vertalen naar een (maatwerk-)oplossing;
 • geeft oprechte adviezen waarmee je langdurige partnerships opbouwt;
 • adviseert ook vakinhoudelijk overstijgend vanuit bedrijfskundig perspectief;
 • denkt mee betreffende de ontwikkeling van de Omgevingswet en hoe dat in te passen in de dienstverlening van BMD.

Jij hebt:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting Milieukunde, Ruimtelijke Ordening, Planologie of vergelijkbaar;
 • minimaal vijf jaar (aantoonbare) commerciële advieswerkervaring ten aanzien van milieu;
 • ervaring met QSHE vraagstukken;
 • de juiste skills om vragen om te zetten in (betaalde) opdrachten;
 • kennis en ervaring met geldende wetten en richtlijnen zoals de Omgevingswet, het Bouwbesluit en duurzaamheidsrichtlijnen.

Jij krijgt:

Je komt te werken in een kleine- en informele organisatie. Je werkt hybride en je kunt altijd terecht in ons moderne kantoor op de 8e verdieping, waar BMD gevestigd is, en je het mooiste uitzicht op Deventer en omgeving hebt. Je gaat samenwerken met een professioneel gedreven team van collega’s, waar gezelligheid en humor erg belangrijk zijn. Je luncht samen waardoor je echt even tijd hebt voor je collega’s en waarbij regelmatig ook hele mooie ideeën op tafel komen.

BMD Advies Oost biedt jou naast een goed salaris ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Echter het allerbelangrijkste is dat je bij BMD Advies Oost een goede werksfeer vindt, waarin je je snel thuis voelt. Daarbij besteedt BMD Advies Oost serieus tijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling en dat van het team.

Solliciteer

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.