Functie

Calculator/ werkvoorbereider

Bedrijf

Bouwbedrijf

Locatie

Zwolle

Werkuren

In overleg

Dienstverband

In overleg

Onze contactpersoon

Arne Verkroost

Terug naar alle vacatures

Kwaliteitsdenker, teamworker en gedreven bouwer zijn woorden die je toekomstig collega’s noteerden bij de vraag wat belangrijk was aan een nieuwe man of vrouw.

Onze opdrachtgever is een Zwols bouwbedrijf dat zich richt op utiliteit en woningbouw. Het personeel is vakkundig en loyaal. Hierdoor wordt kwaliteit geleverd en mede daardoor is de vraag gestegen.

Om de nieuwe vragen ook kwalitatief goed in te vullen zijn wij voor hen op zoek naar een (aankomend) calculator/ werkvoorbereider. Het team bedrijfsbureau werkt hecht samen, er wordt gebruik gemaakt van elkaars specialisme.

Als Calculator/Werkvoorbereider zal ook jij onderdeel zijn van projecten in de nieuwbouw, utiliteit, renovatie en onderhoud. Op basis van je ervaring zul je planning gevuld worden. Lijkt het jou aantrekkelijk om een actief opleidingstraject te volgen? Dan komen we graag met jou in contact.

Je vervult een brede functie en je werk begint met overleg met de architect over het uit te voeren werk op basis van zijn input en tekeningen. Dit verwerk jij met Autocad en Revit. Je bent bezig met de details van het bouwwerk en zet de hoeveelheden om in een financieel beeld. Zodra alles is uitgewerkt, bestel jij alle benodigde materialen en zorg je voor de afhandeling. En je werkt samen, gelukkig staat er een handje vol collega’s klaar die jou alle fijne kneepjes leren. 

Wij willen graag met jou kennis maken als je beschikt over :

  • Een afgeronde MTS opleiding;
  • Ambitie om zelfstandig als Calculator/Werkvoorbereider te gaan werken
  • Ervaring met Autocad/Revit en/ of bereid een opleiding te volgen
  • Je bent enthousiast en wilt het liefst direct je mouwen opstropen

Voor jouw inzet bieden wij jou het volgende:

  • Een plan om jouw talent te ontwikkelen in ons bedrijf;
  • Een uitstekend salaris (conform CAO) en secundaire voorwaarden;
  • Een werkgever die waarde hecht aan jouw inzet, je bent een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Onze opdrachtgever geeft aan dat hij graag met geïnteresseerde kandidaten spreekt. Dus ben je geïnteresseerd of wil je eens met ons spreken over een wijziging van baan (en wat jij van de huidige markt kunt verwachten) reageer dan en laat je naam en nummer achter!

Solliciteer

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.