Meer advies en meer projecten

Het nieuwe jaar start goed, er starten drie nieuwe collega’s bij Building For JobZ! Hierdoor is het mogelijk om onze ambitie rondom vastgoedadvies en projectmanagement in te vullen. Met de komst van Anneke de Boed, Marcel Muizelaar en Arjan Duiven telt ons team nu 8 adviseurs en hebben we een brede groep als het gaat om de kennis van (maatschappelijk) vastgoed.

Van origine is Bulding For JobZ een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op de vakgebieden civiele techniek, milieu, (ge)bouwkunde en facilitair. Directeur Peter van Gulik hierover: De afgelopen jaren hebben we ervaren dat we kandidaten goed kunnen helpen bij het vinden van ‘leuk werk’ en dat onze formule om daar een coachende rol in te spelen zeker aanslaat. En bij het doorvragen op de klantvraag hebben we ervaren dat schakelen op capaciteit en kennis ook speelt en dat zijn we ernaast gaan ontwikkelen.

Het credo van Building for JobZ is het hebben of krijgen van leuk werk. Als werkgever wordt geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en ook in het zelfstandig ondernemerschap. “De professionals worden betrokken en zijn eigenaar van hun projecten. Zo hopen we dat onze mensen kunnen boeien en lang bij ons willen werken.”

De visie en de diensten met betrekking tot advies en projectmanagement is helder, Peter van Gulik hierover: “Wij richten ons op de vraag achter de vraag van de klant en maken daarvoor een plan om die vraag te beantwoorden. Zo kunnen we gebouweigenaren adviseren op het gebied van de toekomstige vastgoedportefeuille, kunnen we de structuur opzetten van het technisch beheer of maken we een lange termijn duurzaamheidsplan voor het vastgoed. Ook kunnen we een vraagstuk op interim basis invullen of projectmatig leiding geven aan een renovatie of nieuwbouw.”

Met de aanstelling van de drie ervaren vastgoedspecialisten kan Building For JobZ voor alle gebouweigenaren in het maatschappelijke domein iets betekenen. En doordat het team in capaciteit is toegenomen kan er ook sneller geschakeld worden bij klantvragen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, laat het ons dan vooral weten via info@buildingforjobz.nl 

Op de foto van links naar rechts, Peter van Gulik, Marcel Muizelaar, Arjan Duiven, Anneke de Boed – Poort en Arne Verkroost