Logo Building For Jobz | Advisering | Engineering | Recruiting in Zwolle
Tel. 0653368689
Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Binnen 3 dagen een specialist beschikbaar

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

95% van alle matches werkt na 2 jaar nog steeds op dezelfde werkplek

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Jarenlange ervaring

Peter van Gulik

Mijn rol binnen ons bedrijf is breed, enerzijds ben ik adviseur op het gebied van vastgoed, beheer & onderhoud en facilitair, daarnaast ben ik met Arne samen verantwoordelijk voor de aansturing van het bedrijf. 

Juist die combinatie maakt het voor mij heel aantrekkelijk en dynamisch, ik geniet van de aansluiting bij de klant zoeken, dat vertalen naar werkbare invullingen. En dan zelf of door collega’s het invullen zodat het niet alleen een advies is maar dat het ook praktisch wordt uitgerold.

Achtergrond

Mijn werkbare leven is al ruim 25 jaar onderweg en in die periode heb ik in het facilitaire speelveld veel gezien, gehoord en ervaren, aan de kant van de opdrachtgevers onder meer als facilitair manager maar ook vanuit de rol van dienstverlener en adviesbureau.

Wat mij daarin typeert is dat ik een zeer sterke behoefte heb om de context van het vraagstuk goed te onderzoeken. En de laatste jaren ontdek ik dat het component personeel steeds prominenter in de oplossing wordt meegenomen. Zonder dat dit een uitgangspunt is denk ik dat we moeten streven naar win-win. Goede mensen zijn schaars en als je hen meeneemt en betrekt in de oplossing ontstaan er prachtige en vooral duurzame invullingen die ook voldoen aan de wens van de betreffende organisatie.

Werkzaamheden

Zoals gezegd is het aansturen van het bedrijf Building For JobZ ook een belangrijk deel van mijn werkzaamheden. Met mijn ervaring als eindverantwoordelijke zorg ik ervoor dat we onderling een prettige werksfeer hebben en houden en dat we onze cultuur behouden. 

Dat doen we door open en transparant te zijn en onze mannen en vrouwen te betrekken in de opbouw en de afspraken van ons bedrijf. Want als je credo “leuk werk hebben of krijgen dat gunnen we iedereen is” dan moet je dat ook dagelijks nastreven. 

Peter van Gulik - Managing Partner - Building For JobZ Zwolle
Naam:Peter van Gulik
Functie:Managing Partner & Adviseur Vastgoed
Telefoon:06 51867088
Trefwoorden:Organisatie advies, Beheer & Onderhoud, MJOP, Installatie advies, Kwaliteitscriteria

Naam:
Peter van Gulik
Functie:
Managing Partner & Adviseur Vastgoed
Telefoon:
06 51867088
Trefwoorden:
Organisatie advies, Beheer & Onderhoud, MJOP, Installatie advies, Kwaliteitscriteria

Stuur Peter een bericht!

×

Waar kunnen we je mee helpen?

× Hulp nodig?