Logo Building For Jobz | Advisering | Engineering | Recruiting in Zwolle
Tel. 0653368689
Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Binnen 3 dagen een specialist beschikbaar

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

95% van alle matches werkt na 2 jaar nog steeds op dezelfde werkplek

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Jarenlange ervaring

Erik Duinkerken

Mijn naam is Erik Duinkerken, ik woon in Zwolle en ben trotse vader van 2 kinderen. In de dagelijkse praktijk ben ik tekenaar/  bim modelleur en help ik organisaties met hun vraagstukken.

Ik woon in een jaren vijftig woning en heb zo’n 6 jaar geleden besloten dat ik deze wilde renoveren en uitbreiden zodat we er leuk kunnen blijven wonen maar ook flink gaan verduurzamen op weg naar gasloos wonen over pakweg 5 jaar. Het is vooral even de investering en tijd om het allemaal uit te voeren waardoor ik er nog niet helemaal ben, maar dat gaat zeker gebeuren!  

Achtergrond

Mijn werkbare leven is al even onderweg, en ik heb ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Tekenbureau’s, architecten, adviesbureau’s maar ook bij een unitbouwer en een aannemer.

Ik heb aan Hogeschool Windesheim HBO Bouwkunde afgerond en daarna nog veel opvolgende scholing gevolgd en red mij zonder moeite met het modelleren, tekenen en coördineren van 3D modellen in Revit en Tekla.

Werkzaamheden

Zoals gezegd werk ik veel in de engineeringsfase van projecten. Het coördineren van BIM trajecten en het adviseren rondom het implementeren ervan, ik vind het allebei erg leuk. En natuurlijk zit de grootste winst er in dat het uiteindelijk met zo min mogelijk menselijke begeleiding gebouwd kan worden met een minimum aan knelpunten en bouwkosten. 

Erik Duinkerken - BIM Engineer - Building For JobZ Zwolle
Naam:Erik Duinkerken
Functie:BIM Engineer
Trefwoorden:Technisch tekenaar, techniek, bouw, BIM
advies, BIM Modelleur, BIM Regisseur, Point Cloud

Naam:
Erik Duinkerken
Functie:
BIM Engineer
Trefwoorden:
Technisch tekenaar, techniek, bouw, BIM
advies, BIM Modelleur, BIM Regisseur, Point Cloud

Stuur Erik een bericht

×

Waar kunnen we je mee helpen?

× Hulp nodig?