Hier volgt onze mededeling: Peter van Gulik sluit aan bij Building For JobZ

Building For JobZ groeit als bedrijf en krijgt met het definitief betrekken van Peter van Gulik een bredere basis.

Drie jaar geleden ontwikkelden Peter van Gulik en Arne Verkroost het gedachtegoed van Building For JobZ. De één, Arne, als arbeidsbemiddelaar en de ander, Peter, als eindverantwoordelijke van een adviesbureau. Gedachte is altijd geweest dat het personeelsvraagstuk van klanten linksom of rechtsom opgelost moest worden. En dat je met goede begeleiding een kandidaat kan laten groeien in zijn of haar functie.

Peter & Arne

Nu in 2022 is het benoemde personeelsvraagstuk nog nadrukkelijker aanwezig dan ooit en komt de creativiteit van Peter, alsmede zijn netwerk erg van pas om de toegenomen vraag te kunnen oplossen. Arne Verkroost over de samenwerking: “Peter en ik sluiten erg goed op elkaar aan, hij zorgt met zijn ervaring in de facilitaire- en vastgoedwereld voor een breder netwerk maar belangrijker nog, met zijn mensgerichtheid is hij in staat om bedrijf en kandidaat te verbinden.”

Peter van Gulik ziet dat ook zo: “waar we zijn gestart als bedoeling om nauw samen te werken tussen adviesbureau en arbeidsbemiddeling, hebben we dat in Building For JobZ samengebracht. Opdrachtgevers gaan we helpen door hun vraag inhoudelijk te benaderen, ik blijf actief in projecten om gevoel bij organisaties en hun vraagstelling te houden. En we willen een functie als ontwikkelperspectief bij kandidaten neerleggen, met andere woorden, hier kun je naar toe groeien. Onze rol zien we dus tijdens de sollicitatie én daarna. Coaching on the job is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.”

In de afgelopen drie jaar is de dienstverlening gegroeid en is het tijd voor uitbouwen en professionaliseren. Maar de flexibiliteit moet voorop blijven staan, Arne hierover: ”Building For JobZ staat open voor iedere vorm van samenwerking. Onder het mom ‘er is altijd een oplossing te bedenken’ willen we opdrachtgevers en kandidaten uitnodigen om eens met ons kennis te maken.”