Logo Building For Jobz | Advisering | Engineering | Recruiting in Zwolle
Tel. 0653368689
Search
Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Binnen 3 dagen een specialist beschikbaar

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

95% van alle matches werkt na 2 jaar nog steeds op dezelfde werkplek

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Jarenlange ervaring

Het verhaal van Patrick

Patrick Koning is een kandidaat die zich zo’n 3 jaar geleden via een jobboard bij Building For JobZ meldde. Hij voelde zich aangesproken door het beeld dat Building For JobZ schetste over groeien in je functie. Inmiddels werkt hij als Hoofd Backoffice bij 2 SBE en zit daar heel goed op z’n plek.

Achtergrond

Ik heb een opleiding technische bedrijfskunde en wilde meer richting techniek. Toen mijn toenmalige werkgever verhuisde van Groningen naar Culemborg was ik op zoek naar een andere baan. In het kennismakingsgesprek met Arne heb ik hem verteld dat ik  meer wilde met techniek en hij vertelde mij de mogelijkheden die hij zag. Civiele techniek, milieukundig advies of werken bij een bouwbedrijf, diverse opties hebben we besproken. 

Ik viste ondanks mijn opleiding en motivatie een paar keer achter het net door te weinig technische ervaring. Uiteindelijk kon ik me bewijzen bij een schade expertise bureau en daar heb ik zelf tijd geïnvesteerd en volgde ik diverse opleidingen .

Nadat ik de nodige ervaring kreeg in het proces kon ik een stap maken binnen de aardbevingschade expertise en werd ik coördinator.

Samen

Patrick over het proces: “Arne heeft me heel prettig begeleid,  hij was oprecht in mij en mijn wensen geïnteresseerd en bleef eerlijk over de kansen en de voors- en tegens per vacature. Van intake tot en met vandaag de dag is hij betrokken bij hoe het met mij gaat, dat is gewoon leuk!”

Naam:Patrick
Bedrijf:2SBE
FunctieHoofd Backoffice
Trefwoorden:

Groeien in de functie, Duurzame plaatsing

Naam:
Patrick
Bedrijf:
2SBE
Functie:
Hoofd Bachoffice
Trefwoorden:
Groeien in de functie, Duurzame plaatsing

Arne Verkroost - Managing Partner Building For JobZ Zwolle

Arne Verkroost

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Door samen te werken met opdrachtgevers, mensen in dienst te hebben en kandidaten op hun talent te beoordelen ontstaan prachtige oplossingen voor zowel kandidaat en opdrachtgever.

Neem direct contact op met Arne

Leuk werk hebben of leuk werk krijgen, dat gunnen wij iedereen

Lees meer succesverhalen

×

Waar kunnen we je mee helpen?

× Hulp nodig?