Logo Building For Jobz | Advisering | Engineering | Recruiting in Zwolle
Tel. 0653368689
Search
Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Binnen 3 dagen een specialist beschikbaar

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

95% van alle matches werkt na 2 jaar nog steeds op dezelfde werkplek

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Jarenlange ervaring

Het verhaal van Gonda

Ik ben Gonda van Geemen en werk als teamleider bij OCTA adviseurs in IJsselmuiden. Ik ben verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de werkzaamheden van de binnen- en buitendienst. Ook zorg ik voor het in werken van nieuwe collega’s en ben ik het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Een leuke en diverse rol iets wat erg bij mij past.

Achtergrond

Na mijn schoolperiode ben ik vrij snel aan het werk gegaan. Leuk werk en leuke collega’s zijn voor mij belangrijk. Doordat ik met plezier naar het werk ging kwam de uitdaging als gevolg daarvan. Zeker in mijn periode bij Isala heb ik telkens nieuwe taken en verantwoordelijkheden gekregen. Voordat ik bij OCTA kwam had ik een plek waar ik weinig uitdaging meer had en ik na begon te denken over mijn volgende stap.

Samen met Building For Jobz

Werk is een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven en als je daar een nieuwe stap in wilt zetten moet je dat weloverwogen doen. Ik kende Peter vanuit mij Isala tijd en ben toen met hem in gesprek gegaan. De oprechte interesse in de persoon is daarin naar voren gekomen. Ik heb het gesprek en de vervolgprocedure als open maar ook resultaatgericht ervaren. In het vervolg kwam hij samen met Arne met ideeën over welk soort bedrijven en werkzaamheden bij mij zouden passen. .

Richting OCTA hebben ze ook de juiste situatie geschetst en dat is absoluut fijn. Dan zit je duidelijker aan tafel en hoef je je minder te verkopen maar kun je meer op zoek te gaan naar een klik. En die klik is er, inmiddels heeft Gonda een vast contract bij OCTA en krijgt ze alle ruimte om zich te ontwikkelen en het bedrijf verder te brengen.

Naam:Gonda
Bedrijf:OCTA Adviseurs
FunctieTeamleider Backoffice
Trefwoorden:Plezier in je werk, nadenken over je loopbaan.

Naam:
Gonda
Bedrijf:
OCTA Adviseurs
Functie:
Teamleider Backoffice
Trefwoorden:
Plezier in je werk, nadenken over je loopbaan

Peter van Gulik - Managing Partner - Werkcoach - Building For JobZ Zwolle

Peter van Gulik

Over de Kandidaat
Gonda heeft zich erg open opgesteld en wilde gewoon weer met plezier aan het werk. Door haar insteek en de nadruk hierop heeft ze dat in ieder geval bereikt en dat is haar gegund!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Door samen te werken met opdrachtgevers, mensen in dienst te hebben en kandidaten op hun talent te beoordelen ontstaan prachtige oplossingen voor zowel kandidaat en opdrachtgever.

Neem direct contact op met Peter

Leuk werk hebben of krijgen,
dat gunnen wij iedereen

Lees meer succesverhalen

×

Waar kunnen we je mee helpen?

× Hulp nodig?