Logo Building For Jobz | Advisering | Engineering | Recruiting in Zwolle
Tel. 0653368689
Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Binnen 3 dagen een specialist beschikbaar

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

95% van alle matches werkt na 2 jaar nog steeds op dezelfde werkplek

Check vinkje in BFJ groen - Building For JobZ

Jarenlange ervaring

Het verhaal van Gerben

Ik ben Gerben, ben bijna 30 en kom uit het mooie Dalen. Ik ben momenteel in dienst bij Building For JobZ maar ben daarvoor door een detacheringsvraag in het werkveld terecht gekomen.

Achtergrond

Ik heb een MBO opleiding Bouwkunde afgerond en ben toen aan het werk gegaan bij het bedrijf waar ik ook stage heb gelopen. Dat beviel in eerste instantie prima maar na een paar jaar miste ik wel een concreet plan qua ontwikkelen. En als je dan onbewust over je werk twijfelt …

Samen met Building for Jobz

…wordt je gebeld door Arne met de vraag of je nog op je plek zit. Dan wordt het zaadje geplant en wil je graag kijken wat er voor je mogelijk is. Arne heeft op een heel prettige manier met mij gesproken over mijn toekomst, de toekomst van het vakgebied en kwam met een stappenplan. In eerste instantie vooral actief bij een opdrachtgever om kennis te vergaren van bedrijfsprocessen en dan steeds meer focussen op de toekomst als 3D tekenaar waarbij ik vanuit Building For JobZ begeleidt zou worden. 

Nu drie jaar later heb ik me inderdaad kunnen ontwikkelen en ben ik als engineer in dienst bij Building en krijg ik naast de opdracht bij Sepawand ook nieuwe klussen op mijn planning. Super leuk en vooral passend bij mijn leerstijl van learning on the job.

Naam: Gerben
Bedrijf: Sepawand
Functie Tekenaar/ werkvoorbereider
Trefwoorden: Ontwikkelen tijdens je werk

Naam:
Gerben
Bedrijf:
Sepawand
Functie:
Tekenaar / werkvoorbereider
Trefwoorden:
Ontwikkelen tijdens je werk

Arne Verkroost - Managing Partner Building For JobZ Zwolle

Arne Verkroost

Over de Kandidaat
Gerben is een enthousiaste vent, hij weet wat hij kan en wat hij niet kan. Is ook prettig in de omgang waardoor hij meteen de gunfactor heeft bij mensen. Hij wil zich graag ontwikkelen en daar hebben we samen de gelegenheid voor gecreëerd.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Door samen te werken met opdrachtgevers, mensen in dienst te hebben en kandidaten op hun talent te beoordelen ontstaan prachtige oplossingen voor zowel kandidaat en opdrachtgever.

Neem direct contact op met Arne

Leuk werk hebben of krijgen,
dat gunnen wij iedereen

Lees meer succesverhalen

×

Waar kunnen we je mee helpen?

× Hulp nodig?