Nieuwe collega Remco.

Op 1 december is er nog een nieuwe collega van start gegaan. Remco van Gurp heeft de overstap van de installatiebranche naar Building For JobZ gemaakt en hij gaat zich ontwikkelen als vastgoed adviseur. Hij is sinds december als projectleider actief bij Zorgorganisatie Philadelphia.

Remco zelf over zijn nieuwe baan: “Ik kom vanuit de techniek en heb al enige tijd interesse in het gebouwbeheer en de zorg. Het leek mij leuk om deze vakgebieden te combineren. Zo kan ik mijn technische kennis toepassen binnen de zorg. Door projecten vanaf de vraag tot de oplevering te begeleiden en daarin de zorg te ontlasten, geeft mij een hoop voldoening. Blije medewerkers en blije cliënten, dat is waar ik het voor doe!”

Peter van Gulik geeft aan blij te zijn met Remco: “Hij is het voorbeeld van ons credo groei in je functie want hij krijgt de gelegenheid zich te ontwikkelen en kennis op te doen van gebouwbeheer in de zorg. Hij wordt ingezet op het begeleiden van kleinschalige aanpassingen tot complete renovaties.”

Building For JobZ zoekt altijd naar talent dus als jij graag eens over jouw mogelijkheden met ons wilt sparren, dan ben je van harte welkom! Stuur een bericht aan info@builldingforjobz.nl of app ons via 06 51867088

Remco van Gurp - Vastgoed adviseur bij Building For JobZ