Met ingang van 1 december is Joshua Akoy van start gegaan als nieuwe medewerker bij Building For JobZ. Joshua gaat zich ontwikkelen als consultant Engineering. Hij gaat aan de slag met concrete opdrachten én daarnaast wordt hij opgeleid als recruiter.

Joshua zelf over zijn nieuwe baan: “Ik heb me de afgelopen jaren ontwikkeld binnen de bouw- en installatietechnische hoek. Ik heb bij Groothuisbouw me goed kunnen verdiepen in het proces en de systemen. Dat deed ik vanuit een teken-technische rol en na verloop van tijd merkte ik dat het aspect mensen mijn aandacht meer en meer trok. Bij Building For JobZ kan ik beide kanten ontwikkelen en dan ontdek ik wel hoe ik mijn kwaliteiten het beste kan inzetten.”

Vanuit Building For JobZ zal Arne Verkroost samen met Joshua het recruitment oppakken: “We hebben het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in ons netwerk en in onze processen binnen ons bedrijf. En het gevolg is dat we nu meer capaciteit nodig hebben om de vraag van klanten goed te kunnen oppakken. Onze benadering van kandidaten op het thema werkgeluk slaat erg aan, maar keerzijde is dit tijd vraagt aan de voorkant, het fundament, dus om het goed te blijven doen moeten we voldoende slagkracht hebben.”

Joshua gaat fulltime aan de slag en zal zich voornamelijk richten op het aandachtsgebied Engineering. Op dit vlak heeft Building for JobZ zelf een aantal mensen die op detachering of projecten basis worden ingezet. Daarnaast zijn er de vragen vanuit de markt naar onder andere werkvoorbereiders, (3D) tekenaars, Bim-coördinatoren en toezichthouders.
Hier gaat Joshua mee aan de slag: “Ik vind dat dus heel gaaf aan Peter en Arne, zij zien dat er kansen liggen en zien in mij iemand die hierin een rol kan spelen. Aan mij om dat vertrouwen waar te maken en klanten en kandidaten te gaan matchen.”

Joshua Akoy - Technisch Tekenaar en Recruiter in opleiding bij Building For JobZ