Een behouden vaart

Het klinkt wat saai maar het spreekwoord gaat over een veilige reis met een goede gemiddelde snelheid en dat past bij onze aanpak. En dat is hetgeen we gebruiken als basis en waar we nu op verder gaan. In de gesprekken met elkaar en over ons bedrijf maken we veel vergelijkingen met het varen met een boot en dat zal ik wat verder toelichten.

Rubberboot

Onze start was er eentje met wat handicaps, we waren wel aan het varen maar onze middelen waren beperkt, wat dat betreft zijn we begonnen in een rubberboot. Nu in 2023 staat er een stabiele sloep, nog steeds bescheiden, maar je komt er heel goed aan bij het doel.

En dat doel daar hebben we wel wat naar gezocht, onze koers was niet meteen helder. Begonnen als arbeidsbemiddelaar en kijken waar het schip strand. Met het netwerk en de kennis in de (civiele) techniek en bouwkunde zochten we onze weg. Belangrijk voor ons is het werken vanuit de vraag van de klant of kandidaat, een echt ankerpunt.

Tijdens het varen zagen we wel dat we meerwaarde konden leveren met goede eigen mensen die direct inzetbaar zijn. En zo ontstond de richting van Advisering, waar we op het gebied van vastgoedbeheer toegevoegde waarde leveren met eigen mensen die interim werk verrichten waarbij we ook de processen verbeteren. En met Engineering waar we mannen en vrouwen die bij ons in dienst zijn, projectmatig inzetten op het gebied van 3D tekenen, werkvoorbereiden en werkbegeleiden.

Bemanning

Kortom we trokken de bemanning aan boord! En het detacheren dan? Ja natuurlijk kunnen we dat ook en het liefst laten we een opgeleid persoon achter als wij het project uitgevoerd hebben, wat dan onze meerwaarde is. We vinden de juiste persoon, stellen deze voor, begeleiden waar nodig en de klant heeft geïnvesteerd in het verbeteren van proces of afdeling en wij zorgen eerst tijdelijk en uiteindelijk definitef voor capaciteit. Dat noemen we dan Recruiting.

Koers

En zo hebben we voor 2023 een duidelijke koers, drie bedrijfsonderdelen die elkaar versterken, met een duidelijke ondersteuning, door administratie, door marketing en door onszelf. En dat willen we ook uitstralen, we plakken de naam van ons eerste bootje ook op de nieuwe boot en voegen er wel wat aan toe!

Aankondiging nieuwe koers en vernieuwd logo Building For JobZ