Wekelijks spreken wij werkzoekenden. De één kunnen we snel voorstellen bij onze opdrachtgevers, voor een ander hebben we niet direct een plek beschikbaar. Vandaar dat wij kandidaten voorstellen, natuurlijk in hoofdlijn, zonder naam en contactgegevens, uit respect voor de persoon en zijn situatie. Dit doen we omdat wij zien dat momenteel de arbeidsmarkt heel onverwachts reageert en vraag en aanbod soms ook andersom bij elkaar komen.

Kandidaat met facilitaire ambitie, geïnteresseerd in inkoop, eind 20 en zoekt in regio Overijssel.

Onze kandidaat is op zoek naar een functie waar hij zichzelf kan gaan bewijzen. Hij is toe aan een stap naar een organisatie die hem enerzijds laat groeien en anderzijds uitdaagt in nieuwe werkzaamheden.

Hij heeft een zeer goede communicatieve stijl, hij drukt zich makkelijk uit en kan meepraten en heeft dat ook aandacht voor een ander. Inhoudelijk werkt hij het liefste aan operationeel-tactische vragen. Is niet te beroerd om te leren door uit te voeren, wat hem heel geschikt maakt voor facilitaire organisaties. Een inkoop vraagstuk, een verhuizing of het organiseren van een project, hij ziet dat niet als ingewikkeld en bijt zich er in vast.

Een punt van aandacht is dat de kandidaat zijn afstudeerscriptie voor zijn HBO studie Facilitair Management nog moet volbrengen. Er zijn omstandigheden waardoor dit niet is gelukt maar tijdens een gesprek is duidelijk: deze man beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Geïnteresseerd om te verkennen of deze man past in uw organisatie? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Laat even je bericht achter en we nemen contact op om een kennismaking in te regelen.