Mijn naam is Arne Verkroost en ik heb in 2019 het bedrijf Building For JobZ opgestart. In 2017 is het idee ontstaan. Als zelfstandig arbeidsbemiddelaar ontdekte ik in gesprekken met verantwoordelijken in de bouw- en facilitaire branche dat daar een toekomstige vraag ging ontstaan.

Opvallend in deze gesprekken was dat iedereen op zoek was naar de gouden kandidaat terwijl iedereen weet dat het wel even trainen kost om de beste te zijn. Daarom heb ik besloten nauw te gaan samenwerken met de branche en kandidaten die nog niet meteen de beste zijn, om ze een plek te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen. Daarom ook de naam, vrij vertaald: bouwen aan een baan!

Al snel was het druk en heb ik een plan gemaakt om in de komende jaren dit bedrijf groter en sterker te maken. Mijn idee is nog altijd gericht op een groeiend bedrijf, in de werving en selectie, in samenwerking met diverse partijen en gericht op de vraag van de kandidaten en de opdrachtgevers.

Ik zie het als een uitdaging om vragen van opdrachtgevers te doorgronden en uiteindelijk in te vullen. Het is de kunst om kandidaten te vinden die de klanten tevreden maken en meerwaarde kunnen leveren. Je helpt zo bedrijven aan leuke nieuwe medewerkers EN mensen aan een nieuwe baan. Twee vliegen in één klap. Een baan waar ze – net als ik – elke dag met veel plezier naar toe gaan.

En als mensen eenmaal lekker op hun plek zitten, dan blijf ik hun aanspreekpunt. In afstemming met hun directe contactpersoon bij de klant maken we afspraken over begeleiding en evaluatie. Maar ook praktisch voor de medewerker ben ik beschikbaar, wanneer krijg ik m’n salaris? Hoe zit het eigenlijk met vakantiedagen? Als verantwoordelijke weet én geef ik antwoord.

Ook benieuwd of ik een leuke job weet voor jou? Of als opdrachtgever benieuwd of ik iemand kan vinden die meerwaarde kan leveren? Bel me gerust, ik sta voor een ieder klaar!