Bijschakelen

Sinds begin van dit jaar hebben we weer mooie stappen gezet als bedrijf. Zo zijn we inmiddels gesetteld in ons nieuwe kantoor en daarnaast is onze huisstijl onder handen genomen in lijn van onze dienstverlening.

Breder en duurzaam

Waar onze start erg gericht was op de arbeidsbemiddeling, hebben we nu een team met specialisten in loondienst die op projectmatige of interim basis voor onze opdrachtgevers klaar staan. Met zowel jonge mensen als ervaren rotten kunnen we snel schakelen in kennis en capaciteit. Het snel inzetbaar zijn wordt door onze opdrachtgevers als meerwaarde ervaren.

Daarnaast zijn er nu een aantal trajecten onderhanden waar we ook advies inbrengen en we onze klanten ondersteunen in het vernieuwen van hun proces. Mooie voorbeelden zijn de procesverbeteringen door implementatie van 3D pakketten om de gehele voorfase van het bouwen te verbeteren.

Dat we bovendien duurzaamheid als structureel onderwerp meenemen in adviestrajecten is ook een meerwaarde. Naast ervaring zetten we in op opleidingen op het gebied van duurzaamheid en schaffen we middelen aan om het goed inzichtelijk te maken. Ook bij personele vraagstukken is duurzaamheid een belangrijk thema geworden.

En dat alles komt terug in onze huisstijl. Zoals wij tegen elkaar zeggen “doe maar normaal” is terug te vinden in dezelfde basis van kleur en naam. De verbreding van de dienstverlening komt terug in het logo, op de website en onze inbreng rondom duurzaam ondernemen met het frisse groen op verschillende plekken.

Kortom, trots op een nieuwe website, nieuwe huisstijl en vooral trots op het team!